Care este povestea mea?

PESTE 20 ANI DE EXPERIENȚĂ

   Am o experiență de peste 20 de ani în lumea sportului, iar în prezent lucrez ca antrenor personal și imi dedic timpul unui stil de viață sănătos.
 
Sunt tătic a unui baiețel de opt luni pe nume Noah Vladimir, sunt antrenor personal și nutriționist sportiv, și ajut oamenisă devină conștienți de nevoia de a fi sănătoși deoarece nutriția și sportul (exercițiile fizice) sunt cheia unei vieți sănătoase pe termenlung, aceasta este misiunea mea pe acest pământ!

ISTRATE OVIDIU ȘTEFAN
PERSONAL TRAINER

Cheia serviciilor mele

 Înțeleg că fiecare persoană are propriile nevoi, preferințe și limite, așa că îmi personalizez planurile de antrenament și nutriție în funcție de tine și obiectivele tale.

Indiferent dacă dorești să slăbești, să te tonifiezi, să-ți crești masa musculară sau să-ți îmbunătățești performanțele atletice, îți voi crea un plan care să te ajute să-ți atingi obiectivele. În plus, îți voi oferi suport și încurajare constantă pe tot parcursul călătoriei tale.

2019

2019

2022

2022

transformarea mea

   A fost un drum plin de provocări, dar cu mult efort și dedicare, am reușit să îmi transform viața 

   Am început prin a face alegeri sănătoase în ceea ce privește alimentația și activitatea fizică. Am renunțat la alimentele procesate și la zahăr, am început să consum alimente integrale și să fac sport regulat.

   De asemenea, am început să fiu mai atent la modul în care îmi petrec timpul liber și am încercat să reduc stresul și să dorm mai bine. Acestea au fost, de asemenea, factori cheie în transformarea mea corporală și în obținerea unui stil de viață sănătos.

   Este important să îți amintești că transformarea corporală și adoptarea unui stil de viață sănătos nu sunt un proces rapid și ușor. Este un proces care necesită multă disciplină și efort, dar cu suportul adecvat și o abordare sustenabilă, este posibil să obții rezultatele dorite.

CLIENȚII MEI

TESTIMONIALE CLIENȚI

Informații

Privacy Policy

Term of Services

FOLLOW ME

© 2023 Ovidiu Istrate Fit